• Midui gaminti naudojamos tik natūralios medžiagos – jokių dažiklių, aromatų ar emulsijų. Brandinami tik natūraliai
• Midus pilstomas į butelius mažiausiai tik po 24 mėnesių, kai buvo paruošta jo misa, midaus nektarai (trauktinės) – po 15, midaus balzamas – taip pat po 24 mėnesių.
• Midus ""Stakliškės"" - švelnus, kvapnus ir rūgštokas 12% stiprumo gėrimas.
• Skaisčiai geltonos spalvos, su stipriai išreikštu medaus, liepų žiedų ir kadagio uogų skoniu.
• Puikiai tinka prie žolelių arbatos ar sūrio.
• 2013 metais midus ""Stakliškės"" buvo įtrauktas į ES saugomų geografinių nuorodų registrą."
• Midui gaminti naudojamos tik natūralios medžiagos – jokių dažiklių, aromatų ar emulsijų. Brandinami tik natūraliai
• Midus pilstomas į butelius mažiausiai tik po 24 mėnesių, kai buvo paruošta jo misa, midaus nektarai (trauktinės) – po 15, midaus balzamas – taip pat po 24 mėnesių.
• Midus ""Stakliškės"" - švelnus, kvapnus ir rūgštokas 12% stiprumo gėrimas.
• Skaisčiai geltonos spalvos, su stipriai išreikštu medaus, liepų žiedų
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku