Dažniausiai vartojamas kaip sudedamoji kokteilių dalis. Populiariausias kokteilis: 2 dalys Martini Rosso, 1 dalis apelsinų sulčių, daug ledo ir apelsino griežinėlis papuošimui. Martini Rosso vermutas gaminamas iš baltųjų vynų mišinio, kuriam sodrią gintaro rusvumo spalvą suteikia natūrali karamelė. Turtingo ir išraiškingo aromato suteikia žolelių ekstraktai, kurių sudėtyje dominuoja pelynas, diktonas, dašis, egzotinių medžių žievė. Skonis ryškus, jame gerai subalansuotas saldumo ir kartumo derinys. Kompanija Martini&Rossi įkurta 1863-iaisiais. Ilgametės patirties dėka ji tapo vienų žinomiausių ir populiariausių pasaulyje gėrimų gamintoja. Martini Rosso yra pats pirmasis kompanijos vermutas, pagamintas dar 1863 metais. Rosso buvo vienintelė vermuto rūšis, egzistavusi XIX amžiuje.
Dažniausiai vartojamas kaip sudedamoji kokteilių dalis. Populiariausias kokteilis: 2 dalys Martini Rosso, 1 dalis apelsinų sulčių, daug ledo ir apelsino griežinėlis papuošimui. Martini Rosso vermutas gaminamas iš baltųjų vynų mišinio, kuriam sodrią gintaro rusvumo spalvą suteikia natūrali karamelė. Turtingo ir išraiškingo aromato suteikia žolelių ekstraktai, kurių sudėtyje dominuoja pelynas, diktonas, dašis, egzotinių medžių žievė. S
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku