• Gruzija nuo seno laikoma kultūrinės vynuogininkystės tėvyne, vyno lopšiu.
• Raudonasis pusiau saldus vynas „Old Tbilisi Alazani“ gaminamas iš Saperavi ir Rkatsiteli veislės vynuogių.
• Jam būdingas stiprus raudonų uogų aromatas ir pusiau saldus sodrus uogų skonis.
• Dera su kiaulienos patiekalais, kinų valgiais, picomis, lengvais desertais ir vaisiais.
• Tinka gerti ir vieną. Rekomenduojama atkimšti prieš pusvalandį.
• Pateikimo temperatūra – 16 - 18°C."
• Gruzija nuo seno laikoma kultūrinės vynuogininkystės tėvyne, vyno lopšiu.
• Raudonasis pusiau saldus vynas „Old Tbilisi Alazani“ gaminamas iš Saperavi ir Rkatsiteli veislės vynuogių.
• Jam būdingas stiprus raudonų uogų aromatas ir pusiau saldus sodrus uogų skonis.
• Dera su kiaulienos patiekalais, kinų valgiais, picomis, lengvais desertais ir vaisiais.
• Tinka gerti ir vieną. Rekomenduojama atkimšti prieš pusvalandį.
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku