Žalsvai - pilkos spalvos, smulkios konsistencijos prieskoniai su būdingu baziliko, pipirų ir lauro lapų skoniu, apipintas kalendra bei mėta. Sudėtis: prieskoniai (kalendra, krapų sėklos, ožragė, mairūnai, juodieji pipirai, dašis, petražolės, mėtos, lauro lapai) - 100 %.
100g maistingumas: energinė vertė 1564 kJ /373 kcal, riebalų 9,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g) , angliavandenių 47,3 g (iš kurių cukrų 24,2 g), skaidulinės medžiagos – 21,3 g, baltymų 14,5 g, druska – 0,1 g.
Žalsvai - pilkos spalvos, smulkios konsistencijos prieskoniai su būdingu baziliko, pipirų ir lauro lapų skoniu, apipintas kalendra bei mėta. Sudėtis: prieskoniai (kalendra, krapų sėklos, ožragė, mairūnai, juodieji pipirai, dašis, petražolės, mėtos, lauro lapai) - 100 %.
100g maistingumas: energinė vertė 1564 kJ /373 kcal, riebalų 9,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g) , angliavandenių 47,3 g (iš kurių cukrų 24,2 g), skaidulinės medžiagos
plačiau