Giesser peilių ašmenys štampuojami iš aukščiausios kokybės chromo-molibdeno plieno lydinio, kurio metu išgaunama 56-57° HRC (Rockwell'o skalė) metalo kietumas. Geležtė ilgiau išlieka aštri ir lengvesnis aštrinimas.
Kiekvienam darbui pritaikytos peilių kriaunos visada užtikrina patogų peilio laikymą. Jos yra ergonomiškos ir neslidžios.
Įvairių spalvų peilių rankenos (HACCP) sistema leidžia kiekvieną peilį naudoti pagal paskirtį, pagal maisto produktus:
•Mėlyna - žuvies produktai
•Balta - duonos gaminiai
•Ruda - apdorotos mėsos gaminiai
•Žalia - daržovės, vaisiai
•Raudona - neapdorota mėsa
•Geltona - vštiena
•Violetinė - alergiškiems
Giesser peilių ašmenys štampuojami iš aukščiausios kokybės chromo-molibdeno plieno lydinio, kurio metu išgaunama 56-57° HRC (Rockwell'o skalė) metalo kietumas. Geležtė ilgiau išlieka aštri ir lengvesnis aštrinimas.
Kiekvienam darbui pritaikytos peilių kriaunos visada užtikrina patogų peilio laikymą. Jos yra ergonomiškos ir neslidžios.
Įvairių spalvų peilių rankenos (HACCP) sistema leidžia kiekvieną peilį naudoti pagal paskirtį, pag
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku