• Su saugoma kilmės vietos nuoroda (SKVN).
• Grynasis kiekis 150 g.
• Brandintas mažiausiai 6 mėn.
• Griujeris - tai kietasis šveicariškas sūris, kuris jau nuo XII a. pagal tradicinį receptą yra gaminamas Griujerio regione Friburgo kantone.
• Griujeris yra savito sviestinio, vaisių ir karamelės skonio ir puikaus aromato, dramblio kaulą primenančios spalvos, sūris.
• Šis sūris - vienas pagrindinių tradicinio Šveicariško Fondiu ingradientas, tačiau jis tinka ir įvairiuose patiekaluose, ar užtarkuotas ant keptų daržovių.
• Jaunas Gruyere sūris tinka - su lengvu vaisišku vynu.
• Su saugoma kilmės vietos nuoroda (SKVN).
• Grynasis kiekis 150 g.
• Brandintas mažiausiai 6 mėn.
• Griujeris - tai kietasis šveicariškas sūris, kuris jau nuo XII a. pagal tradicinį receptą yra gaminamas Griujerio regione Friburgo kantone.
• Griujeris yra savito sviestinio, vaisių ir karamelės skonio ir puikaus aromato, dramblio kaulą primenančios spalvos, sūris.
• Šis sūris - vienas pagrindinių tradicinio Šveicariško
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku