Pasterizuotas pienas, valgomoji druska, pienarūgščių bakterijų raugas, mikrobiologinis fermentas. Sūrio paviršius švarus, gali būti susiformavęs storesnis ir kietesnis požievinis sluoksnis (priklausomai nuo nokinimo trukmės). Paviršiuje gali būti nelygumų, įsispaudusios presavimo formos žymės. Sūris padengtas tamsiai žalios (chaki) spalvos sūrio danga.
Pasterizuotas pienas, valgomoji druska, pienarūgščių bakterijų raugas, mikrobiologinis fermentas. Sūrio paviršius švarus, gali būti susiformavęs storesnis ir kietesnis požievinis sluoksnis (priklausomai nuo nokinimo trukmės). Paviršiuje gali būti nelygumų, įsispaudusios presavimo formos žymės. Sūris padengtas tamsiai žalios (chaki) spalvos sūrio danga.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku