„Saint Agur“ pasterizuoto karvių pieno mėlynojo pelėsio sūris SAINT AGUR, brandintas 60 dienų, yra gaminamas Overnės regione Prancūzijoje.
Tai turtingo skonio drėgnas mėlynojo pelėsio sūris. Atpjovus gabalėlį matosi žalsvas pelėsis. Jis kiek mažiau sūrus nei tradiciniai mėlynojo pelėsio sūriai, taip pat ir labiau subalansuoto skonio. Jį itin lengva tepti bei išlydyti.
Puikiai tinka padažų bei sriubų gamybai, skanu užtepti ant kepsninėje keptos mėsos ar žuvies. Taip pat galima ragauti vieną, ant prancūziško batono, su figomis ir kitais vaisiais.
„Saint Agur“ pasterizuoto karvių pieno mėlynojo pelėsio sūris SAINT AGUR, brandintas 60 dienų, yra gaminamas Overnės regione Prancūzijoje.
Tai turtingo skonio drėgnas mėlynojo pelėsio sūris. Atpjovus gabalėlį matosi žalsvas pelėsis. Jis kiek mažiau sūrus nei tradiciniai mėlynojo pelėsio sūriai, taip pat ir labiau subalansuoto skonio. Jį itin lengva tepti bei išlydyti.
Puikiai tinka padažų bei sriubų gamybai, skanu užtepti ant kepsninėje keptos m
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku