Dėl prekės pristatymo teirautis klientų aptarnavimo skyriaus arba jus aptarnaujančio vadybininko.
Aprašymas:
Liliputas“ – nuo 1958 m. Belvederio (Jurbarko rajone prie Seredžiaus) sūrinėje gaminamas lietuviškas puskietis fermentinis sūris. Rankų darbo, cilindro suapvalintomis briaunomis formos, aukštis 7,5–13,0 cm, skersmuo 7,0–8,5 cm, masė 0,4–0,7 kg. Natūralaus nokinimo, 50 proc. riebumo. Gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Švelnaus skonio, tolygios konsistencijos sūris su vaško apvalkalu, skirtu saugoti produkto šviežumą. Vartojamas kaip užkandis bei pagardas patiekalams.
Vienas iš trijų Lietuviškų sūrių, kuris turi kilmės vietos saugojimo nuorodą.
Liliputas“ – nuo 1958 m. Belvederio (Jurbarko rajone prie Seredžiaus) sūrinėje gaminamas lietuviškas puskietis fermentinis sūris. Rankų darbo, cilindro suapvalintomis briaunomis formos, aukštis 7,5–13,0 cm, skersmuo 7,0–8,5 cm, masė 0,4–0,7 kg. Natūralaus nokinimo, 50 proc. riebumo. Gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Švelnaus skonio, tolygios konsistencijos sūris su vaško apvalkalu, skirtu saugoti produkto šviežumą. Vartojamas kaip užkandis
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku