Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (obuolių košė, konservantas kalio sorbatas), žemės riešutų masė 21%, juodasis šokoladas 20% (cukrus, kakavos masė, augaliniai riebalai (įvairiomis proporcijomis: palmių, taukmedžio), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas kvapiosios medžiagos), vaflių lakštai ir susmulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, kildinimo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), želė gabaliukai 5% (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumas); reguliatoriai: citrinų rūgštis ir trinatrio citratas, stabilizatoriai pektinai, juodųjų morkų sulčių koncentratas, dažikliai: chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratas; kvapiosios medžiagos, stingimo medžiaga pektinai, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai. Tamsaus šokolado masėje yra ne mažiau kaip 43% kakavos sausųjų medžiagų. Tamsaus šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. Gali būti lazdyno riešutų, migdolų, pieno (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų.
Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (obuolių košė, konservantas kalio sorbatas), žemės riešutų masė 21%, juodasis šokoladas 20% (cukrus, kakavos masė, augaliniai riebalai (įvairiomis proporcijomis: palmių, taukmedžio), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas kvapiosios medžiagos), vaflių lakštai ir susmulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, kildinimo medžiagos: natrio karbonatai, amo
plačiau