Sudedamosios dalys: šokoladas 30 % (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, sviestas, trinta kakava, kakavos sviestas, pasterizuota grietinėlė, etilo alkoholis 1,7 %, kvapioji medžiaga. Gali būti glitimo (kviečių), migdolų, lazdynų, žemės riešutų ir jų produktų. Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti. Plačiau Sutinku