Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, sutirštintas PIENAS, kakavos sviestas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), degtinė, liesi kakavos milteliai, nugriebto PIENO milteliai, karamelė (cukrus, vanduo), emulsiklis lecitinai (saulėgrąžų), vanilinas, kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 52%. Saldainiai su: pieninio kremo įdaru 42,5%, irisų kremo įdaru 29%, kakavos kremo įdaru 28,5%. Gali būti įvairių riešutų, žemės riešutų, glitimo turinčių javų ir kiaušinių pėdsakų.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti. Plačiau Sutinku