Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), juodasis šokoladas (kilmės vieta ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas pienas, etilo alkoholis (3,6 %), gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, grietinėlės milteliai (0,2 %), stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga, kukurūzų krakmolas. Gali būti migdolų, lazdynų, žemės riešutų, pieno (įskaitant laktozę), glitimo (kviečių) ir jų produktų. Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku