Kakavos masė,cukrus,liesi kakavos milteliai,kakavos sviestas,emulsiklis lecitinai,kvapioji medžiaga.Gali būti įvairių riešutų, pieno, žemės riešutų, glitimo turinčių javų ir kiaušinių pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 70 %.
Kakavos masė,cukrus,liesi kakavos milteliai,kakavos sviestas,emulsiklis lecitinai,kvapioji medžiaga.Gali būti įvairių riešutų, pieno, žemės riešutų, glitimo turinčių javų ir kiaušinių pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 70 %.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku