Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, išrūgų milteliai (iš pieno), nugriebto pieno milteliai, pieno riebalai, kvietiniai miltai, modifikuotų išrūgų milteliai (iš pieno), augaliniai aliejai (alyvpalmių, rapsų), emulsiklis (sojų lecitinai), liesi kakavos milteliai 0,6%, kviečių krakmolas, gliukozės- fruktozės sirupas, tešlos kildymo medžiagos (E500, E501, E503), druska, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti riešutų. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 30% ir ne mažiau kaip 14% pieno sausųjų medžiagų.
100 g pr.energinė vertė:
2243 kJ/537 kCal, riebalai 30 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g, angliavandeniai 60 g,
iš kurių cukrų 55 g, baltymai 4.8 g, druska 0.380 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, išrūgų milteliai (iš pieno), nugriebto pieno milteliai, pieno riebalai, kvietiniai miltai, modifikuotų išrūgų milteliai (iš pieno), augaliniai aliejai (alyvpalmių, rapsų), emulsiklis (sojų lecitinai), liesi kakavos milteliai 0,6%, kviečių krakmolas, gliukozės- fruktozės sirupas, tešlos kildymo medžiagos (E500, E501, E503), druska, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti riešutų. Pienini
plačiau