Sudedamosios dalys: skrudinti anakardžių riešutai 100 % (Vietnamas). Sudėtyje gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti temperatūroje nuo + 6°Ciki +26 °C, atidarius laikyti: nuo 0 °C iki +6 °C ir suvartoti per 60 dienų, neviršyjant tinkamumo vartoti laiko. Maistingumas 100 g: energinė vertė 2758 kJ/ 659 kcal;riebalai 55 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 10 g; angliavandeniai18 g, iš kurių: cukrų 5,6 g; skaidulinės medžiagos 4 g, baltymai 20,5 g, druska 0 g. Pagaminta Latvijoje.
Sudedamosios dalys: skrudinti anakardžių riešutai 100 % (Vietnamas). Sudėtyje gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti temperatūroje nuo + 6°Ciki +26 °C, atidarius laikyti: nuo 0 °C iki +6 °C ir suvartoti per 60 dienų, neviršyjant tinkamumo vartoti laiko. Maistingumas 100 g: energinė vertė 2758 kJ/ 659 kcal;riebalai 55 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 10 g; angliavandeniai18 g, iš kurių: cukrų 5,6 g; skaidulinės medžiagos 4 g,
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku