Sudedamosios dalys: natūralus pienas (ne mažiau kaip 34%), pieninis belgiškas šokoladas 31,7% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), vanilės kvapioji medžiaga), vanduo, cukrus, braškių įdaras 6,3% (braškės (35,2%), cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis pektinai, kvapioji medžiaga, dažikliai (antocianinai, karotenai (E160ai))), sviestas, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai (iš pieno), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai (saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas), kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų šokolade - 41%. Gali būti kviečių, riešutų, žemės riešutų.
Sudedamosios dalys: natūralus pienas (ne mažiau kaip 34%), pieninis belgiškas šokoladas 31,7% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), vanilės kvapioji medžiaga), vanduo, cukrus, braškių įdaras 6,3% (braškės (35,2%), cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis pektinai, kvapioji med
plačiau