Ingridientai:
ledai, riebumas – 10,0 %: atkurtas nugriebtas pienas, cukrus, pieno riebalų pakaitalas (augaliniai aliejai ir riebalai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos įvairiomis proporcijomis), vanduo, nugriebto pieno milteliai, krakmolo sirupas, dažiklis karamelė , emulsiklis -stabilizatorius (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, saldžiavaisio pupmedžio derva, guaro derva), „Lazdyno riešutų“ kvapioji medžiaga – 0,15 %;
pieno konditerijos glajus – 20,0 %: kokosų aliejus, cukrus, pieno riebalų pakaitalas (augaliniai aliejai ir riebalai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos įvairiomis proporcijomis), kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga , druska;
„Lazdyno riešutų-kakavos“ skonio įdaras – 6,0 %: cukrus, vanduo, pieno riebalų pakaitalas (augaliniai aliejai ir riebalai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos įvairiomis proporcijomis), išrūgų pieno milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai – 2,9 % , modifikuotas kukurūzų krakmolas, spalvos karamelė I, stabilizatorius (karageninas, perdirbti Eucheuma jūros dumbliai), druska, „Lazdyno riešutų“ kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, konservantas kalio sorbatas;
kapotų lazdyno riešutų – 6,0 %.
Ingridientai:
ledai, riebumas – 10,0 %: atkurtas nugriebtas pienas, cukrus, pieno riebalų pakaitalas (augaliniai aliejai ir riebalai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos įvairiomis proporcijomis), vanduo, nugriebto pieno milteliai, krakmolo sirupas, dažiklis karamelė , emulsiklis -stabilizatorius (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, saldžiavaisio pupmedžio derva, guaro derva), „Lazdyno riešutų“ kvapioji medžiaga – 0,15 %;
pie
plačiau