Ingridientai:
ledai, riebumas – 10,0 %: atgamintas nugriebtas pienas, cukrus, pieno riebalų pakaitalas (augaliniai riebalai ir aliejai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos iš dalies hidrinto ir natūralios formos, saulėgrąžų aliejus), nugriebto pieno milteliai, vanduo, krakmolo sirupas , emulsiklis-stabilizatorius (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, saldžiavaisio pupmedžio derva, guaro derva), kvapioji medžiaga „Brownie“ – 0,05 %;
konditerijos glajus – 22,5 %: pieno riebalų pakaitalas (augaliniai riebalai ir aliejai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos iš dalies hidrintos ir natūralios formos, saulėgrąžų aliejus), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, saulėgrąžų aliejus, emulsiklis sojų lecitinas, augalinis dažiklis anglis, „Brownie“ kvapioji medžiaga – 0,05 %, druska;
šokolado skonio sausainiai – 7,5 %: kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai iš dalies hidrinti (augaliniai aliejai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos, saulėgrąžų aliejus įvairiomis proporcijomis), sumažinto riebumo kakavos milteliai, gliukozės-fruktozės sirupas, druska, kildinimas medžiaga natrio vandenilio karbonatas, emulsiklis sojų lecitinas, kildinimo medžiaga amonio karbonatas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis.
Ingridientai:
ledai, riebumas – 10,0 %: atgamintas nugriebtas pienas, cukrus, pieno riebalų pakaitalas (augaliniai riebalai ir aliejai rafinuoti dezodoruoti: palmių aliejus ir jo frakcijos iš dalies hidrinto ir natūralios formos, saulėgrąžų aliejus), nugriebto pieno milteliai, vanduo, krakmolo sirupas , emulsiklis-stabilizatorius (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, saldžiavaisio pupmedžio derva, guaro derva), kvapioji medžiaga „Brownie“ – 0,0
plačiau