Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, įdaras 16,5% (aviečių tyrė 59%, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, stingdiklis E440, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, natūralios kvapiosios medžiagos), sviestas 14%, cukrus, pabarstai 3% (cukrus, alyvpalmių riebalai), mielės, kviečių glitimas, druska, kiaušiniai, miltų apdorojimo medžiaga E300, fermentas. Sudėtyje gali būti sojų ir riešutų pėdsakai.100 g produkto maistingumas: energinė vertė 1507 kJ/ 359 kcal, riebalų 14,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9 g; angliavandenių 48,9 g, iš kurių cukrų 18,9 g; baltymų 7,5 g, druskos 0,9 g.PARUOŠIMAS: neatitirpintą produktą dėkite į skardą ir kepkite 21-23 min. 170 °C temperatūroje.Pagaminimo data, Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotėsLaikyti -18 °C temperatūroje.Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.Pagaminta Prancūzijoje.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, įdaras 16,5% (aviečių tyrė 59%, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, stingdiklis E440, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, natūralios kvapiosios medžiagos), sviestas 14%, cukrus, pabarstai 3% (cukrus, alyvpalmių riebalai), mielės, kviečių glitimas, druska, kiaušiniai, miltų apdorojimo medžiaga E300, fermentas. Sudėtyje gali būti sojų ir riešutų pėdsakai.100 g produkto maistingumas: energinė vert
plačiau