Sudedamosios dalys: kalmarai (40%) (moliuskai), kvietiniai miltai, vanduo, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (kviečių), mielės, druska, cukrus, tirštikliai (E407, E412), tešlos kildymo medžiagos (E450, E500) ir dažiklis (E101).Sudėtyje gali būti žuvies, pieno ir kiaušinių pėdsakai.100 g maistingumas: energinė vertė 865 kJ/ 206 kcal, riebalų 7,3 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g; angliavandenių 27 g iš kurių cukrų 2,0 g; skaidulinių medžiagų 2,3 g, baltymų 6,6 g, druskos 1,8 g.Paruošimo būdas: neatitirpintus kalmarų žiedus įdėti į verdantį aliejų ir kepti apie 2 minutes, kol žiedai įgaus auksinę spalvą.Laikymo temperatūra - 18 °C.Atitirpinus pakartonai neužšaldyti.Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės.
Sudedamosios dalys: kalmarai (40%) (moliuskai), kvietiniai miltai, vanduo, saulėgrąžų aliejus, krakmolas (kviečių), mielės, druska, cukrus, tirštikliai (E407, E412), tešlos kildymo medžiagos (E450, E500) ir dažiklis (E101).Sudėtyje gali būti žuvies, pieno ir kiaušinių pėdsakai.100 g maistingumas: energinė vertė 865 kJ/ 206 kcal, riebalų 7,3 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g; angliavandenių 27 g iš kurių cukrų 2,0 g; skaidulinių medžiagų 2,
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku