Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, augaliniai aliejai (palmių aliejus, saulėgrąžų aliejus), cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, mielės, druska, stabilizatorius (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), vanilinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), konservantas (kalcio propionatas). , kalio sorbatas) Įdaras 23%: Cukrus, palmių aliejus, vanduo, neriebūs kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, etilo alkoholis, emulsiklis (riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai), vanilinas, stingimo medžiaga (natrio alginatas), konservantas (kalio sorbatas). Kakavos įdaro sudėtyje yra 7% neriebios kakavos miltelių.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti. Plačiau Sutinku