Sukurti Lietuvoje lietuviški bulvių traškučiai su čederio sūriu. Dėl savo natūralumo ir žemesnės kepimo temperatūros, jausite tikrą bulvės skonį.
Sudedamosios dalys: 55% bulvės, rapsų aliejus,išrūgųmilteliai (iš pieno), maltodekstrinas, valgomoji druska, cukrus, 0,2% čederiosūrio milteliai, svogūnai, kvapioji medžiaga(yra pieno), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (pienorūgštis), prieskonis, kvapioji medžiaga, spalvą suteikianti medžiaga - paprikų ekstraktas.
Supakuotas naudojant apsaugines dujas. Gali būti salierų, sojos, pieno ir jo produktų pėdsakų.
Laikyti sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir pašalinių kvapų, kambario temperatūroje.
Atidarius laikyti sandariame inde ir suvartoti per 3 dienas.
100 g pr.energinė vertė:
2162 kJ/0 kCal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.1 g, angliavandeniai 0 g,
iš kurių cukrų 4 g, baltymai 0 g, druska 1.5 g.
Sukurti Lietuvoje lietuviški bulvių traškučiai su čederio sūriu. Dėl savo natūralumo ir žemesnės kepimo temperatūros, jausite tikrą bulvės skonį.
Sudedamosios dalys: 55% bulvės, rapsų aliejus,išrūgųmilteliai (iš pieno), maltodekstrinas, valgomoji druska, cukrus, 0,2% čederiosūrio milteliai, svogūnai, kvapioji medžiaga(yra pieno), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (pienorūgštis), prieskonis, kvapioji medžiaga, spalvą suteikianti medž
plačiau