Sudėtis: kvietiniai miltai 60%, vanduo, augaliniai aliejai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, rapsų), iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (alyvpalmių), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerinas, kepimo mišinys: gliukozė, druska, tešlos kildymo medžiagos: dinatrio difosfatas, natrio bikarbonatas; emulsiklis riebalų rūgščių mono – ir disacharidai; rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis, citrinų rūgštis; stabilizatorius: ksantano derva; konservantai: kalcio propionatas, kalio sorbatas. Sudėtyje gali būti garstyčių. 100 g maistingumas: energertinė vertė 1305 kJ/ 310 kcal, riebalai 6,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3 g; angliavandeniai 52 g, iš kurių cukrų 4,5 g; skaidulinės medžiagos 2,5 g, baltymai 8,5 g, druska 1,3 g.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti. Plačiau Sutinku