Apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti ir greitai užšaldyti.
Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, svogūnai (17%), žirnių baltymai (16%), rapsų aliejus, saulėgrąžų sėklos, prieskoniai (svogūnai, pomidorai, pipirai, česnakai, pastarnokai, vaistinė gelsvė), natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis metilceliuliozė; valgomoji druska, GARSTYČIOS (geriamasis vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, brendžio actas, valgomoji druska, prieskoniai), cukrus, petražolės, burokėlių milteliai. Sudėtyje gali būti GLITIMO, SOJŲ, SALIERO ir SEZAMO sėklų pėdsakų.
Netinka tiesiogiai vartoti. Prieš vartojant reikia pašildyti.
Paruošimo būdai: Keptuvėje: aliejų įkaitinti iki vidutinės temperatūros ir neatitirpintus pirštelius pavartant kepti 7 minutes. Orkaitėje: neatitirpintus kukulius kepkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos 220 ºC temperatūroje įkaitintoje orkaitėje 12 minučių. Laikymo temperatūra -18 °C. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
• Veganiškas
• Vegetariškas
• Be laktozės
Apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti ir greitai užšaldyti.
Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, svogūnai (17%), žirnių baltymai (16%), rapsų aliejus, saulėgrąžų sėklos, prieskoniai (svogūnai, pomidorai, pipirai, česnakai, pastarnokai, vaistinė gelsvė), natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis metilceliuliozė; valgomoji druska, GARSTYČIOS (geriamasis vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, brendžio actas, valgomoji druska, prieskoniai), cukrus, petražolės
plačiau